Ons aanbod van boten en motoren

Bekijk ons aanbod van boten en motoren.

Heeft u zelf een boot en zou u deze via ons willen verkopen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden

Terug naar overzicht

Sea Ray Sundancer 250

Verkoopprijs€ 29.500,-
Bouwjaar 1998
Conditie Gebruikt
Lengte 8 cm
Breedte 2 cm
Diepgang 1 cm
Ligplaats Aalsmeer
Bedden 2 bed(den)
Slaapplaatsen 4 plaats(en)
Zitplaatsen 4 plaats(en)
Romp materiaal Polyester
Romp kleur Wit
Trailer inclusief Ja
Snelvarend Ja
Aantal motoren 1 motor(en)
Motor merk Mercruiser v8
Motor model Small block
Brandstof Benzine
Vermogen 260 pk
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Zoekt u naar een boot met klasse, comfort en prestaties? Ontdek de Sea Ray Sundancer 250, een boot die voldoet aan uw droomstandaarden. Dit prachtige model, gebouwd in 1995, straalt charme uit met zijn ongeëvenaarde design en superieure vakmanschap.

De Sea Ray Sundancer 250 staat bekend om zijn duurzaamheid en eersteklas prestaties. Met een lengte van 8 cm, een breedte van 2 cm, en een diepgang van 1 cm, is deze boot compact en toch ruim van binnen. Het is het perfecte voertuig voor die onvergetelijke boottochten.

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw nautische avonturen met zijn stralend witte kleur. Het weerspiegelt de zuiverheid van de oceaan en tilt uw nautische ervaring naar een nieuw niveau van verfijning.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sea Ray Sundancer 250 is het materiaal waarmee het is gemaakt. Met de stevige polyester constructie ben u verzekerd van jarenlang probleemloos varen. Dit materiaal is bekend om zijn weerbestendigheid en duurzaamheid, waardoor het de perfecte metgezel is voor uw zeeavonturen.

Hoewel de Sea Ray Sundancer 250 gebouwd is in 1995, presteert hij nog steeds als nieuw. Dankzij de uitzonderlijke onderhoud en zorg die hij heeft ontvangen, biedt deze boot u het beste van beide werelden – de charme en sfeer van een klassieker en de prestatie en betrouwbaarheid van een moderne boot.

Ervaar het beste van wat de zee te bieden heeft met de Sea Ray Sundancer 250. Vaar weg in stijl en comfort, en maak elk uitje tot een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen of om deze fantastische boot te bezichtigen. Uw volgende avontuur wacht op u!

Een volledig gereviseerde V8 Small block 5.7L komt in de boot
de motor staat nu nog naast die boot, deze kan bezichtigd worden voordaat die de boot weer word in gemonteerd.

Contactgegevens

Marine Service van der Ploeg en Zoon
Kudelstaartseweg 96
1433 GL Kudelstaart